Harjaa hampaat huolellisesti

Kaikki laiminlyövät hampaiden huolellisen harjaamisen silloin tällöin ajanpuutteen takia tai koska emme tiedä, kuinka kauan hampaita on itse asiassa harjattu. Dentle One ratkaisee ongelman ja tarjoaa hallitun hampaiden harjausrutiinin. Hammasharjassa on nimittäin ajastin, joka sammuttaa harjan automaattisesti kahden minuutin kuluttua ja ilmoittaa 30, 60 ja 90 sekunnin välein, että harjauskohtaa on aika vaihtaa.

Hellävarainen

Tavallisesti ien peittää hampaiden tyven. Yksi syy hampaiden vihlomiseen voi olla se, että ikenen vahingoittuminen on paljastanut hampaan tyveä. Esimerkiksi hampaiden harjaaminen liian voimakkaasti voi vaurioittaa ikeniä.

Dentle One on laadukas sähköhammasharja, joka on kehitetty parhaan mahdollisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi, ja se on myös hellävarainen hampaille ja ikenille.

Pehmeä harjaspää puhdistaa hampaat varoen ja on hieroo ikeniä hellävaraisesti. Viistot harjakset takaavat parhaan mahdollisen harjaustuloksen. Dentle One puhdistaa hampaat ärsyttämättä ikeniä, eikä se kuluta kiillettä tai hampaan juuria.

Vaihda harjaspää kuukauden välein

Hampaiden harjaaminen vähintään kahden minuutin ajan kaksi kertaa päivässä on kultainen sääntö, jota useimmat noudattavat. Tiedetään myös, että sähköhammasharja puhdistaa tavallista hammasharjaa tehokkaammin hampaiden kaikilta sivuilta ja niiden välistä.

Jotta harjaaminen olisi aina tehokasta, harjaspää on hyvä vaihtaa kuukauden välein. Harjakset kuluvat, ja vaikka hammasharja puhdistettaisiin päivittäin, siihen kertyy bakteereja, joista pääsee eroon vaihtamalla harjaspään.

Comments are closed.

2
  2
  Ostoskärry
  Dentle ZIP, Misty blue 
  - +
  99 
  Dentle Flosh
  Dentle Flosh -tilaus 
  - +
   Calculate Shipping
   Shipping to:Suomi