Aivan kuten edeltäjänsä, Dentle One Plus puhdistaa hampaasi mahdollisimman tehokkaasti ja hellävaraisesti. Se poistaa plakin ilman tarpeetonta emalin ja ikenien kulumista, mutta Dentle One -puhelimen lempeällä tavalla on siihen enemmän puolia.

Kahva on valmistettu materiaalista, joka on suunniteltu minimoimaan melu ja tärinä. Pyöristetty, kolmiomainen muoto ja pieni paino tekevät siitä helpon tarttua ja käyttää. Ne kaikki yhdessä ovat ominaisuuksia, jotka olemme keränneet Dentle Gentle Tech ™ -konseptiin.

Dentle One Plus tuo käyttöön litium-ionitehokkuuden, mutta hinta, joka aiemmin oli mahdollista vain nikkeli-kadmium-paristoilla.

Tämä tarkoittaa, että yksi lataus kestää kauemmin kuin päiviä ja viikkoja - se kestää koko kuukauden, jos harjaat hampaitasi kaksi minuuttia, kahdesti päivässä.

Dentle One Plus on erittäin helppokäyttöinen ja tarpeeksi monipuolinen tarpeitasi varten riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut käyttäjä. Valitse kolmesta eri nopeusmoodista päälle / pois-painikkeella, lempeästä 7000: stä 10.000: een edistyneeseen värähtelyyn minuutissa.

Harja värisee 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua, joten tiedät milloin on aika harjata uuteen paikkaan, ja se sammuu automaattisesti kahden minuutin kuluttua - suositeltava aika hammasharjaamiseen.

Dentle One -hammasharjan ominaisuudet

Dentle Gentle Tech™

Se puhdistaa hampaat ja ikenet kevyesti. Se on suunniteltu vähentämään melua ja tärinää ja mukava pitää kädessäsi.

Maailmanluokan akun kesto litiumionitekniikalla

Uusi litium-ioniakku antaa yhden latauksen kestää koko kuukauden, jos harjaat hampaita kahdesti päivässä.

Hidas, keskitaso tai erittäin nopea

Valitse tarpeitasi vastaava nopeus: 10.000, 8500 tai 7000 värähtelyä minuutissa.

Ajastintoiminto optimoi hampaiden harjausajan

Dentle One Plus värähtelee 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua, joten tiedät milloin on aika harjata uuteen paikkaan.

 
Sinulle mukautettu hellä
ja tehokas puhdistus

Kun harjaat hampaitasi Dentle One -laitteella, huomaat kuinka lempeä se on. Pehmeät harjapäät puhdistavat hampaasi kunnolla syvyydessä, mutta ärsyttämättä ikenet. Kahvan materiaali vaimentaa tärinää ja ääntä, ja kolmion muoto on hyvä sekä kädessäsi että pesualtaan reunalla. Voit mukauttaa harjan viidellä erilaisella hammasharjan päällä tarpeidesi mukaan.

 
Dentle One Plus litium-ioni-akku. Yksi lataus kestää yhden kuukauden.

Litium-ionitekniikka on mullisti akkukentän. Löytölle myönnetään Nobel-palkinto, ja äskettäin litium-ioni-akut asennettiin kansainväliselle avaruusasemalle ISS. Kun teemme nyt saman uuden Dentle One Plus -laitteen kanssa, olemme valinneet litium-ioni-akun, jolla on huipputeho. Yksi lataus kestää koko kuukauden, vaikka harjaatkin kaksi minuuttia kahdesti päivässä.


Yksinkertaiset toiminnot tekevät hampaiden harjaamisesta nautinnon

Dentle One Plus on helppo käyttää. 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua harja ilmoittaa sinulle tärinällä, että harjaamispaikan vaihtamisen aika on, ja kahden minuutin kuluttua sammuu automaattisesti. Lisäksi se on riittävän monipuolinen vastaamaan tarpeitasi. Valitse kolmesta eri nopeusmoodista kytkimellä - lempeästä 7000: sta edistyneeseen 10 000: een värähtelevään liikkeeseen minuutissa.

Elinikäinen takuu vaihtoharjaspäiden kestotilaajalle 

Uskomme tuotteidemme laatuun. Siksi tarjoamme elinikäisen takuun Dentle-sähköhammasharjalle, jonka kaikki ovat hankkineet Dentle-harjan vaihto-ohjelmaan. Jos Dentle One -hammasharjasi lakkaa toimimasta tilaamisjakson aikana - jostain syystä - palauta se vain asiakaspalveluumme, joka hyväksyy sen ilman kysymyksiä. Lähetämme sinulle uuden, täysin ilmaiseksi. Meille se on yksi Dentle-yksinkertaisuuskonseptin näkökohdista.


Ruotsalainen muotoilu ja laatu, Dentle One - niin tyylikäs, että haluat pitää sen esillä

Lähtökohtanamme on ollut tehdä hammasharja, joka huomioi, että ulkonäkö on tärkeä osa kokonaiskokemusta. Näin ollen Dentle One yhdistää suorituskyvyn, luotettavuuden ja kaikkien osien tyylikkään muotoilun ja toimivuuden. Uskomme, että olemme kehittäneet hammasharjan, jota oikeasti halutaan käyttää. Tämä edistää terveellistä hampaiden- ja ikenienhoitoa. Lisäksi se on tyylikkään näköinen.

Harjaatko hampaasi suihkussa? Dentle One Plus ja IPX7-luokitus mahdollistavat sen ongelmitta. 

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat käyttää ajan tehokkaasti ja harjata hampaansa suihkussa? Dentle One Plus pitää siitä myös. IPX7-luokiteltu käsiosa voidaan upottaa metrin syvyyteen 30 minuutiksi. Kahden minuutin harjaaminen suihkussa ei siis ole mikään ongelma.


Dentle One -harjan hyödyt, jotka ovat pidettyjä asiakkaidemme keskuudessa

Dentle: Hellävaraista osaamista Ruotsista

Dentle tekee tehokkaita sähkökäyttöisiä hammasharjoja, jotka ovat helpompia käyttää, älykkäästi suunniteltuja, lempeämpiä hampaillesi ja kauniimpia katsella. Yhdistämme skandinaavisen muotoilun ja maailmanluokan akkutekniikan siihen, mitä kutsumme "Gentle Dentle Tech" -suunnitteluksi. Näin minimoidaan paino, tärinä ja ääni, samalla kun harja puhdistaa hellävaraisesti ja on käyttäjäystävällinen.

sveriges-tandlakarforbund-logo

Ruotsin hammaslääkäriliitto suosittelee sähköhammasharjan käyttöä

0
    0
    Ostoskärry
    Ostoskorisi on tyhjäTakaisin varastoon
      Calculate Shipping