Matkamme on alkanut vuodesta 2008 suoraan kotiovellesi
Hieman yli kymmenen vuotta sitten ajattelimme, että olisi mahdollista valmistaa sähköhammasharja, joka on helpompaa ja mukavampaa käyttää, älykkäämmin suunniteltu, lempeämpi hampaillesi ja paljon kauniimpi katsella.
Dentle One oli ensimmäinen sähköhammasharjamme. Siinä oli ainutlaatuisia suunnitteluratkaisuja, kuten ikoninen latauskuppi ja kolmion muotoinen kahva, ja siitä tuli nopeasti suosittu. Sen jälkeen myös Dentle Zip -matkahammasharja on nähnyt päivänvalon, ja vuonna 2020 toimme markkinoille päivitetyn Dentle One Plus -tuotteen. Se on yhtä kaunis kuin edeltäjänsä, mutta tekniikka on vieläkin terävämpää.

Syntynyt Ruotsissa, mutta globaalilla perspektiivillä.
Dentlen sähköhammasharjat ovat ruotsalaisen suunnittelun ja teollisen muotoilun saavutuksia. Ne huokuvat ajattoman tyylin ja muodon puhtautta, mikä on tehnyt skandinaavisesta muotoilusta tunnetun ympäri maailmaa. Tähän olemme sittemmin lisänneet maailmanluokan akkutekniikan. Tuloksena on ensiluokkainen sähköhammasharja, joka on myynyt satoja tuhansia yksiköitä ja jonka otamme nyt käyttöön koko ajan uusissa maissa.

Tiukka mutta lempeä—Dentle Gentle Tech™
Dentle on alusta alkaen valmistanut sähköhammasharjoja, jotka ovat ankaria plakille, mutta lempeitä hampaillesi ja ikenillesi - kyllä, todella lempeitä koko olemuksellesi. Sähköhammasharjojen kahvat on valmistettu materiaaleista, jotka on kehitetty minimoimaan melua ja tärinää. Kahvoissa on pehmeä kolmion muoto, joka yhdessä käsiyksiköiden kevyen painon kanssa tekee näistä sähköhammasharjoista helppoja tarttua, käyttää ja laittaa pois. Yhdessä tehokkaan ja lempeän hampaiden puhdistuksen kanssa nämä ovat ominaisuuksia, jotka olemme koonneet Dentle Gentle Tech ™ -konseptiimme.

Täydellinen hammashoitojärjestelmä kotiovellesi toimitettuna
Jokainen matka alkaa askeleesta, tai Dentlen tapauksessa sähköhammasharjasta. Siitä lähtien olemme rakentaneet uusia tuotteita, kuten erikoiskehitetyt hammasharjapäät erilaisiin tarpeisiin, älykäs matkahammasharja, Dentle Zip, yhdistetty hammaslanka ja hammasväliharja, Dentle Flosh -lanka sekä Clean & Shield ja oma hammastahnamme, joka on kehitetty erityisesti sähköhammasharjoillemme.
Yhdessä ne muodostavat nyt täydellisen hammashoitojärjestelmän, josta voit valita tarvitsemasi osat, jotka toimitetaan kotiovellesi sinulle sopivalla tahdilla Dentlen kätevän tilauspalvelun kautta. Uskomme, että tällä tavoin teemme helpommaksi rakentaa ja ylläpitää tottumuksia, jotka saavat hampaasi tuntumaan hyvältä.

Elinikäinen takuu
Dentlellä on aina ollut laaja määritelmä käytettävyydestä. Dentlen tuotteet ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Ne toimitetaan suoraan kotiovellesi, mutta Dentlen sitoutuminen ei ole koskaan pysähtynyt siihen. Alusta alkaen olemme täysin luottaneet valmistamiemme tuotteiden laatuun, ja siksi aloimme pian tarjota kaikille Dentlen harjaspäitä tilanneille asiakkaille elinikäisen takuun sähköhammasharjoillemme. Teemme niin edelleen. Jos Dentle-sähköhammasharjasi jostain syystä lakkaa toimimasta tilauksen aikana, vaihdamme sen uuteen ilman lisäkustannuksia, ja samalla huolehdimme vanhasta laitteesta ja varmistamme, että se kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Se on Dentlen versio käyttäjäystävällisyydestä!

Matka jatkuu
Jatkamme Dentlen hammashoitojärjestelmän kehittämistä yhdistelemällä muotoilua, kekseliäisyyttä ja keskittymistä käyttäjäystävällisyyteen, mikä on tuonut meidät sinne, missä olemme nyt. Elinikäinen takuu kotiovellesi toimitettuna. Dentlen matka on vasta alkanut, ja odotamme innolla sen jatkumista.

Haluatko tulla Dentle-tuotteiden jälleenmyyjäksi?

Scandinavian Good Business jakaa Dentle-tuotteita Euroopassa premium-jälleenmyyjäverkoston kautta.
Ota yhteyttä kirjoittamalla seuraavaan osoitteeseen: jälleenmyyjä@dentle.com tai soittamalla +46 (0) 8-509 332 09.

0
    0
    Ostoskärry
    Ostoskorisi on tyhjäTakaisin varastoon
      Calculate Shipping