Ennaltaehkäisevä suunhoito auttaa välttämään monet ongelmat ja vähentää hammaslääkärikäyntien tarvetta.

Plakki ja hammaskivi ei vaikuta kaikilla hampaiden kuntoon samalla tavalla, vaan sietokyvyssä on eroja. Useimmilla hammaskiven määrä kuitenkin lisääntyy iän myötä. Tästä syystä suuhygieniasta tulee huolehtia ikääntyessä entistä tarkemmin.

Säännöllisen suuhygienistin tekemän hampaiden puhdistuksen lisäksi hampaiden harjaamista sähköhammasharjalla suositellaan, koska se poistaa plakkia tavallista hammasharjaa tehokkaammin. Hammaslangan ja fluorituotteiden käyttäminen hampaiden harjaamisen lisäksi on parasta mahdollista hammasvaivojen ennaltaehkäisyä. Valitse sähköhammasharja, jonka harjauspäässä on pehmeät harjakset. Kovat harjakset ja voimakas värähtelyliike voivat kuluttaa kiillettä ja hampaan tyven pintaa. Hammaslangan ja fluorituotteiden käyttäminen hampaiden harjaamisen lisäksi on parasta mahdollista hammasvaivojen ennaltaehkäisyä.

Huomaat onnistuneesi, kun hampaasi ovat puhtaat ja plakittomat, hengitys ei haise ja ikenet ovat kauniin vaaleanpunaiset eivätkä vuoda verta hampaita harjatessa.

Comments are closed.

0
    0
    Ostoskärry
    Ostoskorisi on tyhjäTakaisin varastoon
      Calculate Shipping