Dentle One Plus-tilaus

20 

Dentle One Plus – huippuluokan nopeutta ja akunkestoa. Yhtä hellävarainen kuin ennenkin.

  • Dentle Gentle Tech™ – tehokas plakkia vastaan, hellävarainen hampaille ja ikenille
  • Maailmanluokan akunkestoa litiumteknologian avulla
  • Valitse juuri sinulle sopiva nopeus: 7 000, 8 500 tai 10 000 pyörähdystä minuutissa
Poista
Tilaus

Aloituspaketin mukana saat yhden vaihtoharjan, lataustelineen sekä pikaoppaan. Tämän jälkeen saat 6 vaihtoharjapakkausta, jotka toimitetaan sinulle kahden kuukauden välein.

Kuvaus

Tehokas plakkia vastaan, hellävarainen hampaille ja ikenille – ja paljon muuta
Edeltäjiensä tapaan Dentle One Plus tarjoaa tehokasta ja hellävaraista puhdistusta hampaillesi. Dentle One Plus irrottaa plakin hammaskiillettä tai ikeniä vahingoittamatta – eikä sen hellävaraisuus pääty siihen. Kahva on valmistettu materiaalista, joka on kehitetty vaimentamaan ääntä ja värinää. Pyöristetyn, kolmiomaisen muotoilun ja keveyden ansiosta harja sopii hyvin käteen ja on helppokäyttöinen. Yhdessä nämä ominaisuudet muodostavat Dentle Gentle Tech™ -teknologian.

Maailmanluokan akunkestoa litiumteknologian avulla
Dentle One Plus tarjoaa litiumioniakun suorituskykyä nikkelikadmiumakun hintatasossa. Tämä tarkoittaa, että yksi lataus kestää parin päivän tai viikon sijaan kokonaisen kuukauden, kun hampaita harjataan kahden minuutin ajan kahdesti päivässä.

Helppokäyttöinen, jopa 10 000 pyörähdystä minuutissa
Dentle One Plus on todella helppokäyttöinen ja monipuolinen, joten se sopii niin aloittelijoiden kuin kokeneidenkin sähköhammasharjan käyttäjien tarpeisiin. Käynnistyspainiketta napsauttamalla voidaan vaihdella kolmen eri nopeusasetuksen välillä, hellävaraisesta 7 000 pyörähdyksestä tehokkaaseen 10 000 pyörähdykseen minuutissa. Harja värähtelee 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua harjauskohdan vaihtamisen merkiksi ja sammuu automaattisesti kahden minuutin eli suositellun harjausajan jälkeen.

Tekniset tiedot

Oskilloi

Myötä- ja vastapäivään 10 000 kertaa minuutissa

Kolme nopeusasetusta

Korkea (10 000 värähdystä), matala (7 000 värähdystä) ja hieronta (8 5000 medium)

Ajastintoiminto

Joka sammuttaa harjan automaattisesti kahden minuutin

Osoitin

Kuluttua ja ilmoittaa 30, 60 ja 90 sekunnin

Paristot

1 x ICR14500 800mAh Li-ion battery. Yksi latauskerta kattaa kuukauden hammaspesut kaksi kertaa päivässä.

Mitat

Leveys 30 mm, pituus 222 mm

Paino

230 g (sähköhammasharja ja laturi)

Väri

Blå, Rosa, Svart

Tilaus

Aloituspaketin mukana saat yhden vaihtoharjan, lataustelineen sekä pikaoppaan. Ensimmäinen vaihtoharjapakkaus, joka sisältää kaksi vaihtoharjaa, lähetetään sinulle noin 30 päivän kuluttua. Tämän jälkeen saat 5 vaihtoharjapakkausta, jotka toimitetaan sinulle kahden kuukauden välein. Jokaisen pakkauksen hinta on 21 EUR + toimituskulut (4 EUR).

Muistathan vaihtaa harjaspään kuukausittain parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Elinikäinen takuu

Luotamme tuotteidemme laatuun. Siksi annamme sinulle, Dentle-vaihtoharjojen tilaajana elinikäisen takuun Dentle One harjalle.
Jos Dentle Zip ei enää tilauksesi aikana toimi, mistä syystä tahansa, palauta se ilman muuta takuukeskukseemme. Lähetämme sinulle uuden, ilman lisäkustannuksia. Näemme sen osana sitä helppoutta ja yksinkertaisuutta, joka on ominaista Denle idealle.

Ostoskori