Dentle One - suun paras ystävä

Tehokas ja hellävarainen hampaidenharjaus saa aikaiseksi terveet hampaat ja iloisen suun!

Gentle One -hammasharjalla hampaiden ja ikenien puhdistus on tehokasta ja hellävaraista. Gentle One on varustettu useilla toiminnoilla, jotka helpottavat päivittäistä hampaiden pesuasi.

Gentle One -sähköhammasharja on korkeinta laatua ja se on kehitetty koko purupinnan parhaan puhdistustehon saavuttamiseksi, sekä hampaiden välistä että takaa.

Hellävarainen puhdistus ja ikenien varovainen hieronta saadaan aikaiseksi pehmeillä harjaspäillä. Harjakset on leikattu diagonaalisesti, parhaan harjaustuloksen saavuttamiseksi.

Dentle One on ruotsalainen sähköhammasharja, jossa yhdistyvät suorituskyky ja luotettavuus. Kaikki osat ovat muotoiltu tyylikkäiksi ja toimiviksi.

Dentle One erottuu vaatimattomalla painollaan ja alhaisella äänentasollaan. Nämä myötävaikuttavat miellyttävään hetkeen kylpyhuoneessa. Sähköhammasharja pysyy ladattuna 14 päivää, jos hampaita pestään kaksi minuuttia, kaksi kertaa päivässä.

Saavutat parhaat mahdolliset tulokset, ja täten terveemmät hampaat ja ikenet, kun muistat vaihtaa harjaspään kuukausittain.

 
Hellävarainen puhdistus

Kun harjaat hampaasi Dentle One -harjalla, huomaat kuinka hellävarainen se on. Pehmeät harjaspäät puhdistavat hampaasi tehokkasti ja hellävaraisesti, ärsyttämättä ikeniäsi

Dentle One -hammasharjan ominaisuudet

Hampaidenharjaus voi olla mukavaa

Tehokas

8000 liikkeellä minuutissa Dentle One -harja poistaa plakin tehokkaasti vaikeistakin paikoista ja valkaisee hampaita silminnähden.

Ajastin

Harja sammuu automaattisesti kahden minuutin jälkeen ja ilmoittaa 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua, kun harjauskohtaa on aika vaihtaa.

Hellävarainen

Pehmeät harjaspäät puhdistavat hampaiden purupinnat hellävaraisesti ja hierovat samalla kevyesti ikeniä.

Kolme puhdistusnopeutta

Kolme puhdistusnopeutta takaavat juuri sinulle sopivan hampaiden puhdistuksen. Suuri nopeus tehokkaaseen puhdistukseen, alhainen nopeus erityisen hellävaraiseen puhdistukseen ja hieronta ikenien varovaiseen hierontaan.

 
Ruotsalainen muotoilu ja laatu, Dentle One - niin tyylikäs, että haluat pitää sen esillä

Lähtökohtanamme on ollut tehdä hammasharja, joka huomioi, että ulkonäkö on tärkeä osa kokonaiskokemusta. Näin ollen Dentle One yhdistää suorituskyvyn, luotettavuuden ja kaikkien osien tyylikkään muotoilun ja toimivuuden. Uskomme, että olemme kehittäneet hammasharjan, jota oikeasti halutaan käyttää. Tämä edistää terveellistä hampaiden- ja ikenienhoitoa. Lisäksi se on tyylikkään näköinen.

Dentle One -harjan hyödyt, jotka ovat pidettyjä asiakkaidemme keskuudessa

Tietoa Dentlestä


Olemme lanseeraamassa uuden Dentle-tavaramerkin ja Dentle One -sähköhammasharjan. Dentle-nimi on “gentle” ja “dental” -sanojen yhdistelmä. Gentlellä tarkoitetaan tehokkaan hellävaraista puhdistusta Dentle One -harjalla ja dentalilla hampaidenterveys-kategoriaa.

Asiakaspalvelu


Puh: 09 2314 3026
Sähköposti: info@dentle.fi
maanantai–perjantai klo 10–15
Sähköposteihin pyritään vastaamaan 48 tunnin kuluessa

Your Cart