Dentle One - suun paras ystävä

Tehokas ja hellävarainen hampaidenharjaus saa aikaiseksi terveet hampaat ja iloisen suun!

Gentle One -hammasharjalla hampaiden ja ikenien puhdistus on tehokasta ja hellävaraista. Gentle One on varustettu useilla toiminnoilla, jotka helpottavat päivittäistä hampaiden pesuasi.

Gentle One -sähköhammasharja on korkeinta laatua ja se on kehitetty koko purupinnan parhaan puhdistustehon saavuttamiseksi, sekä hampaiden välistä että takaa.

Hellävarainen puhdistus ja ikenien varovainen hieronta saadaan aikaiseksi pehmeillä harjaspäillä. Harjakset on leikattu diagonaalisesti, parhaan harjaustuloksen saavuttamiseksi.

Dentle One on ruotsalainen sähköhammasharja, jossa yhdistyvät suorituskyky ja luotettavuus. Kaikki osat ovat muotoiltu tyylikkäiksi ja toimiviksi.

Dentle One erottuu vaatimattomalla painollaan ja alhaisella äänentasollaan. Nämä myötävaikuttavat miellyttävään hetkeen kylpyhuoneessa. Sähköhammasharja pysyy ladattuna 14 päivää, jos hampaita pestään kaksi minuuttia, kaksi kertaa päivässä.

Saavutat parhaat mahdolliset tulokset, ja täten terveemmät hampaat ja ikenet, kun muistat vaihtaa harjaspään kuukausittain.

 
Hellävarainen puhdistus

Kun harjaat hampaasi Dentle One -harjalla, huomaat kuinka hellävarainen se on. Pehmeät harjaspäät puhdistavat hampaasi tehokkasti ja hellävaraisesti, ärsyttämättä ikeniäsi. Tehostaaksesi harjauksen lopputulosta, suosittelemme vaihtoharjan vaihtoa joka kuukausi. Tämä siitä syystä että harjakset kuluvat hammaskiillettä harjatessaan ja ajan myötä niiden teho heikkenee.

Dentle One -hammasharjan ominaisuudet

Hampaidenharjaus voi olla mukavaa

Tehokas

8000 liikkeellä minuutissa Dentle One -harja poistaa plakin tehokkaasti vaikeistakin paikoista ja valkaisee hampaita silminnähden.

Ajastin

Harja sammuu automaattisesti kahden minuutin jälkeen ja ilmoittaa 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua, kun harjauskohtaa on aika vaihtaa.

Hellävarainen

Pehmeät harjaspäät puhdistavat hampaiden purupinnat hellävaraisesti ja hierovat samalla kevyesti ikeniä.

Kolme puhdistusnopeutta

Kolme puhdistusnopeutta takaavat juuri sinulle sopivan hampaiden puhdistuksen. Suuri nopeus tehokkaaseen puhdistukseen, alhainen nopeus erityisen hellävaraiseen puhdistukseen ja hieronta ikenien varovaiseen hierontaan.

 
Ruotsalainen muotoilu ja laatu, Dentle One - niin tyylikäs, että haluat pitää sen esillä

Lähtökohtanamme on ollut tehdä hammasharja, joka huomioi, että ulkonäkö on tärkeä osa kokonaiskokemusta. Näin ollen Dentle One yhdistää suorituskyvyn, luotettavuuden ja kaikkien osien tyylikkään muotoilun ja toimivuuden. Uskomme, että olemme kehittäneet hammasharjan, jota oikeasti halutaan käyttää. Tämä edistää terveellistä hampaiden- ja ikenienhoitoa. Lisäksi se on tyylikkään näköinen.

Dentle One -harjan hyödyt, jotka ovat pidettyjä asiakkaidemme keskuudessa

Hammaslääkäri suosittelee Dentle One

Nimeni on Karin Olebratt. Olen toiminut Yksityislääkärinä Tukholmassa yli 20 vuotta. Tapaan sekä lapsia että aikuisia ja tiedän kuinka tärkeätä on puhdistaa hampaat helposti ja hellävaraisesti. Vastaanotollani suosittelemme mielellämme Dentle One sähköhammasharjaa! Pyöreän harjapään avulla on helppo ulottua kauaksi suuhun ja hampaiden taakse, kohtiin joita monet eivät saa puhtaaksi käsin harjatessa. Jotkut sähköhammasharjat pyörivät hyvin nopeasti, mutta Dentle One pyörii juuri sopivasti jolloin saavutetaan hellävarainen mutta silti tehokas hammaskiilteen ja ikenien puhdistus. Sen akku kestää kauan ja sen hinta on hyvin edullinen. Eikä haittaa ollenkaan, että se on myös tyylikäs!

Karin Olebratt

Hammaslääkärini kehuu minua

Olen nyt käyttänyt hammasharja vuodesta 2016 ja olen erittäin tyytyävinen. Se on hienosti muotoiltu, se on tehokas ja akku kestää pitkään. Hammaslääkärini kehuu minua ja totesi, että minun aiemmat tandfickor?? ovat parantuneet kun aloitin Dentle One -harjan käytön. Voin lämpimästi suositella Dentle One -hammasharjaa.

Gun-Britt Eklund

Paras käyttämäni hammasharja

Olen erittäin tyytyväinen Dentle-sähköhammasharjaani! Se on oikeastaan ​​paras käyttämäni hammasharja. Hampaista tuntee, että se pesee joka nurkasta. Lisäksi se on niin hiljainen, se on plussaa. On niin kätevää saada kotiin uusia harjoja säännöllisesti. Ei tarvitse itse ajatella koska vaihdon hammasharjaa viimeksi.

Helene Serrebo

Puhdasta autuutta!

Tutustuin Dentle One -harjaan poikaystäväni kautta, joka oli käyttänyt tarjoustanne. Koska minulla on nivelrikko ranteissani, hampaidenharjauksestakin oli tullut stressaavaa. Sähköhammasharja oli todella suuri helpotus! Olen hyvin kiitollinen siitä, että huomasin tämän “apuvälineen”. Ja hampaat tuntuvat ihanan puhtailta - kuten olisi käynyt hammaslääkärissä - joka päivä!

Maria Adolfsson

Tietoa Dentlestä


Olemme lanseeraamassa uuden Dentle-tavaramerkin ja Dentle One -sähköhammasharjan. Dentle-nimi on “gentle” ja “dental” -sanojen yhdistelmä. Gentlellä tarkoitetaan tehokkaan hellävaraista puhdistusta Dentle One -harjalla ja dentalilla hampaidenterveys-kategoriaa.

Asiakaspalvelu


Puh: 09 2314 3026
Sähköposti: info@dentle.fi
maanantai–perjantai klo 10–15
Sähköposteihin pyritään vastaamaan 48 tunnin kuluessa

Ostoskori