Aivan kuten edeltäjänsä, Dentle One Plus puhdistaa hampaasi mahdollisimman tehokkaasti ja hellävaraisesti. Se poistaa plakin ilman tarpeetonta emalin ja ikenien kulumista, mutta Dentle One -puhelimen lempeällä tavalla on siihen enemmän puolia.

Kahva on valmistettu materiaalista, joka on suunniteltu minimoimaan melu ja tärinä. Pyöristetty, kolmiomainen muoto ja pieni paino tekevät siitä helpon tarttua ja käyttää. Ne kaikki yhdessä ovat ominaisuuksia, jotka olemme keränneet Dentle Gentle Tech ™ -konseptiin.

Dentle One Plus tuo käyttöön litium-ionitehokkuuden, mutta hinta, joka aiemmin oli mahdollista vain nikkeli-kadmium-paristoilla.

Tämä tarkoittaa, että yksi lataus kestää kauemmin kuin päiviä ja viikkoja - se kestää koko kuukauden, jos harjaat hampaitasi kaksi minuuttia, kahdesti päivässä.

Dentle One Plus on erittäin helppokäyttöinen ja tarpeeksi monipuolinen tarpeitasi varten riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut käyttäjä. Valitse kolmesta eri nopeusmoodista päälle / pois-painikkeella, lempeästä 7000: stä 10.000: een edistyneeseen värähtelyyn minuutissa.

Harja värisee 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua, joten tiedät milloin on aika harjata uuteen paikkaan, ja se sammuu automaattisesti kahden minuutin kuluttua - suositeltava aika hammasharjaamiseen.

Dentle One -hammasharjan ominaisuudet

Dentle Gentle Tech™

Se puhdistaa hampaat ja ikenet kevyesti. Se on suunniteltu vähentämään melua ja tärinää ja mukava pitää kädessäsi.

Maailmanluokan akun kesto litiumionitekniikalla

Uusi litium-ioniakku antaa yhden latauksen kestää koko kuukauden, jos harjaat hampaita kahdesti päivässä.

Hidas, keskitaso tai erittäin nopea

Valitse tarpeitasi vastaava nopeus: 10.000, 8500 tai 7000 värähtelyä minuutissa.

Ajastintoiminto optimoi hampaiden harjausajan

Dentle One Plus värähtelee 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua, joten tiedät milloin on aika harjata uuteen paikkaan.

 
Sinulle mukautettu hellä
ja tehokas puhdistus

Kun harjaat hampaitasi Dentle One -laitteella, huomaat kuinka lempeä se on. Pehmeät harjapäät puhdistavat hampaasi kunnolla syvyydessä, mutta ärsyttämättä ikenet. Kahvan materiaali vaimentaa tärinää ja ääntä, ja kolmion muoto on hyvä sekä kädessäsi että pesualtaan reunalla. Voit mukauttaa harjan viidellä erilaisella hammasharjan päällä tarpeidesi mukaan.

 
Dentle One Plus litium-ioni-akku. Yksi lataus kestää yhden kuukauden.

Litium-ionitekniikka on mullisti akkukentän. Löytölle myönnetään Nobel-palkinto, ja äskettäin litium-ioni-akut asennettiin kansainväliselle avaruusasemalle ISS. Kun teemme nyt saman uuden Dentle One Plus -laitteen kanssa, olemme valinneet litium-ioni-akun, jolla on huipputeho. Yksi lataus kestää koko kuukauden, vaikka harjaatkin kaksi minuuttia kahdesti päivässä.


Yksinkertaiset toiminnot tekevät hampaiden harjaamisesta nautinnon

Dentle One Plus on helppo käyttää. 30, 60 ja 90 sekunnin kuluttua harja ilmoittaa sinulle tärinällä, että harjaamispaikan vaihtamisen aika on, ja kahden minuutin kuluttua sammuu automaattisesti. Lisäksi se on riittävän monipuolinen vastaamaan tarpeitasi. Valitse kolmesta eri nopeusmoodista kytkimellä - lempeästä 7000: sta edistyneeseen 10 000: een värähtelevään liikkeeseen minuutissa.

Elinikäinen takuu vaihtoharjaspäiden kestotilaajalle 

Uskomme tuotteidemme laatuun. Siksi tarjoamme elinikäisen takuun Dentle-sähköhammasharjalle, jonka kaikki ovat hankkineet Dentle-harjan vaihto-ohjelmaan. Jos Dentle One -hammasharjasi lakkaa toimimasta tilaamisjakson aikana - jostain syystä - palauta se vain asiakaspalveluumme, joka hyväksyy sen ilman kysymyksiä. Lähetämme sinulle uuden, täysin ilmaiseksi. Meille se on yksi Dentle-yksinkertaisuuskonseptin näkökohdista.


Ruotsalainen muotoilu ja laatu, Dentle One - niin tyylikäs, että haluat pitää sen esillä

Lähtökohtanamme on ollut tehdä hammasharja, joka huomioi, että ulkonäkö on tärkeä osa kokonaiskokemusta. Näin ollen Dentle One yhdistää suorituskyvyn, luotettavuuden ja kaikkien osien tyylikkään muotoilun ja toimivuuden. Uskomme, että olemme kehittäneet hammasharjan, jota oikeasti halutaan käyttää. Tämä edistää terveellistä hampaiden- ja ikenienhoitoa. Lisäksi se on tyylikkään näköinen.

Dentle One -harjan hyödyt, jotka ovat pidettyjä asiakkaidemme keskuudessa

Hammaslääkäri suosittelee Dentle

Olen toiminut Yksityislääkärinä Tukholmassa yli 20 vuotta. Tapaan sekä lapsia että aikuisia ja tiedän kuinka tärkeätä on puhdistaa hampaat helposti ja hellävaraisesti. Vastaanotollani suosittelemme mielellämme Dentle One Plus sähköhammasharjaa! Pyöreän harjapään avulla on helppo ulottua kauaksi suuhun ja hampaiden taakse, kohtiin joita monet eivät saa puhtaaksi käsin harjatessa. Jotkut sähköhammasharjat pyörivät hyvin nopeasti, mutta Dentle One Plus pyörii juuri sopivasti jolloin saavutetaan hellävarainen mutta silti tehokas hammaskiilteen ja ikenien puhdistus. Sen akku kestää kauan ja sen hinta on hyvin edullinen. Eikä haittaa ollenkaan, että se on myös tyylikäs! 

Karin Olebratt

Hammaslääkärini kehuu minua

Olen nyt käyttänyt hammasharja vuodesta 2016 ja olen erittäin tyytyävinen. Se on hienosti muotoiltu, se on tehokas ja akku kestää pitkään. Hammaslääkärini kehuu minua ja totesi, että minun aiemmat tandfickor?? ovat parantuneet kun aloitin Dentle One -harjan käytön.

Gun-Britt Eklund

Paras käyttämäni hammasharja

Olen erittäin tyytyväinen Dentle-sähköhammasharjaani! Se on oikeastaan ​​paras käyttämäni hammasharja. Hampaista tuntee, että se pesee joka nurkasta. Lisäksi se on niin hiljainen, se on plussaa. On niin kätevää saada kotiin uusia harjoja säännöllisesti. Ei tarvitse itse ajatella koska vaihdon hammasharjaa viimeksi. 

Helene Serrebo

Puhdasta autuutta!

Tutustuin Dentle One -harjaan poikaystäväni kautta, joka oli käyttänyt tarjoustanne. Koska minulla on nivelrikko ranteissani, hampaidenharjauksestakin oli tullut stressaavaa. Sähköhammasharja oli todella suuri helpotus! Olen hyvin kiitollinen siitä, että huomasin tämän “apuvälineen”. Ja hampaat tuntuvat ihanan puhtailta - kuten olisi käynyt hammaslääkärissä - joka päivä! 

Maria Adolfsson

Tietoa Dentlestä


Kaikki Dentle-tuotteet ovat seurausta jatkuvasta pyrkimyksestämme tarjota asiakkaille suunhoitotuotteita, jotka sopivan suunnittelun ja harkittujen rakenteiden ansiosta puhdistavat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Ruotsissa suunnitellut sähköhammasharjat yhdessä nerokkaiden lisävarusteiden kanssa luovat järjestelmän, joka tekee hampaan hoidosta yksinkertaista sekä kotona että tien päällä.

Asiakaspalvelu


Puh: 09 2314 3026
Maanantai–perjantai klo 09.00–16.00
Sähköposti: info@dentle.fi
Sähköposteihin pyritään vastaamaan 48 tunnin kuluessa.

Ostoskori