Dentle ZIP-vaihtoharjapakkauksen tilaus

14 

Tilaa Dentle Zip -täyttöharjat ilman sopimusaikaa. Täydellinen niille, joilla on jo Dentle Zip -sähköhammasharja, mutta jotka haluavat varmistaa, että käytössä on aina uudet ja raikkaat harjaspäät vaihtoa varten.

Poista
Tilaus

Täyttöpakkaus lähetetään postilaatikkoosi määrittämäsi aikavälin mukaan. Jokainen pakkaus sisältää 2 harjaspäätä, 14 euroa. Sopimus- tai irtisanomisaikaa ei ole.

Kuvaus

Dentle Zip -sähköhammasharjan täyttöharja puhdistaa varovasti hampaiden kaikki osat ja hampaiden takana ja välissä olevat alueet.

Tavallisen Dentle Zip -harjan kärjessä on kahdentyyppisiä kuituja. Molemmat tyypit ovat pitkiä, joustavia, pehmeitä ja pyöristettyjä, mikä varmistaa pehmeän ja mukavan harjauksen.

Yksi niistä toimii osoittimena – jonkin ajan kuluttua kuidut haalistuvat muistuttaen sinua siitä, että sinun on vaihdettava harjan kärki. Kärjen pään pitkät kuidut ovat joustavampia, minkä vuoksi ne eivät ärsytä ikeniä harjaamisen aikana, ja puhdistavat samalla tehokkaasti hampaat ja myötävaikuttavat siihen, että ne muuttuvat valkoisiksi.

Optimaalisen vaikutuksen ylläpitämiseksi vaihda kärki joka kuukausi.

Jokainen täyttöpakkaus sisältää 2 kärjet, jotka vastaavat Dentle Zip -hammasharjaa.

Tekniset tiedot

Paino 15 g
Määrä

2 harjavinkkiä jokaisessa täyttöpakkauksessa.

Aikaväli

2 kuukauden aikaväli, 3 kuukauden aikaväli, 4 kuukauden aikaväli, 5 kuukauden aikaväli, 6 kuukauden aikaväli

Paino

15 g

Kuidut

6 mm ja 7 mm kuidut osoittavat liiallista kulumista

Tilaus

Täyttöpakkaus lähetetään sinulle määrittämäsi aikavälin mukaan. Jokainen täyttöpakkaus sisältää 2 harjaspäätä hintaan 14 € plus toimituskulut 4 €. Sopimus- tai irtisanomisaikaa ei ole. Voit valita, kuinka kauan täyttöpakkauksia lähetetään. Ota yhteyttä, jos haluat peruuttaa tai lopettaa nykyisen tilauksen.

Dentle Elinikäinen takuu

Tarjoamme elinikäisen takuun Dentle Zip -yksikölle kaikille asiakkaillemme, jotka ovat tilanneet Dentlen harjaspäät. Jos Dentle Zip -hammasharjasi lakkaa toimimasta jostain syystä jäsenuuskautesi aikana, palauta hammasharjasi asiakaspalvelukeskuksemme, niin lähetämme sinulle uuden ilmaiseksi ja kierrätämme vanhan. Kyselemättä.

Saatat myös pitää...

0
    0
    Ostoskärry
    Ostoskorisi on tyhjäTakaisin varastoon
      Calculate Shipping