Dentle ZIP -tilaus

15 

Dentle Zip on tehokas sähköhammasharja, jonka älykkäät ominaisuudet tekevät siitä oivallisen matkakuppanin.

 • Dentle Zip on yksinkertainen, tehokas ja puhdistaa hampaasi varovasti.
 • Kevyt ja pieni. Helppo ottaa mukaan kaikkialle
 • Vaihdettava alkalinen AAA-paristo riittää kolme kuukautta kun harjataan kaksi minuuttia kertaa päivässä
  Tärisevä: Värisee 23 000 kertaa minuutissa
 • Tärisevä: Värisee 23 000 kertaa minuutissa
Poista
Tilaus

Tilauksesi on yksi tavallinen tilaus. Joka 12 kuukausi lähetetään yksi täyttöpakkaus kahdella harjaskärjellä. Jokainen täyttöpakkaus maksaa 15 €, plus toimituskulut 4 €. Ensimmäinen toimitus tapahtuu 6 kuukauden kuluttua.

Voit muuttaa toimitusten tiheyttä, keskeyttää toimituksen tai lopettaa tilauksesi milloin tahansa. Emme aseta sopimuskautta tai irtisanomisaikaa.

Kuvaus

Dentle Zip on ruotsalainen sähköhammasharja, joka on niin pieni, että se sopii täydellisesti matkalle. Sen älykäs suojakansi suojaa harjaa matkan aikana. Perillä kansi pidentää harjan vartta siten, että voit harjata samalla tavalla kuin täyspitkällä harjalla. Kannessa on myös käytännöllinen nauha, jonka avulla voit ripustaa harjan. Harjan koko tekee siitä paitsi kätevän matkakumppanin, myös hyvän vaihtoehdon lapsille.

Dentle Zip on yksinkertainen, tehokas ja puhdistaa hampaasi varovasti. Se ladataan AAA-paristolla, joka kestää kolme kuukautta, kun harjataan kaksi minuuttia kaksi kertaa päivässä. Sinun ei tarvitse ajatella adaptereja ja virtalähteitä matkan aikana. Sinulla on harja, joka pysyy ladattuna pitkään. Luotettava matkakumppani.

Matkoille, joilla ei ole pistorasioita
Vaihdettava alkalinen AAA-paristo riittää kolme kuukautta kun harjataan kaksi minuuttia kertaa päivässä.

Pieni, mutta tehtävänsä täyttävä
Suojakansi toimii myös varren jatkeena. Sen avulla ulotut helposti puhdistamaan kaikkien hampaittesi purupinnat. Aivan kuten täyspitkällä harjalla.

Toimii koko perheelle
Ergonominen kahva, johon on helppo tarttua ja harjapään koko, tekee Zip hammasharjasta hyvän valinnan koko perheelle.

Tekniset tiedot

Paino

40,5 g (kotelon ja pariston kanssa)

Koko

Leveys 22,2 mm, pituus 221,5 mm (kotelon kanssa)

Paristo

1 x 1.5V AAA size alkaline battery

Väri

Musta, Sininen, Vaaleanpunainen

Tilaus

Tilauksesi on yksi tavallinen tilaus. Tilaukseen sisältyy 2 täyttöpakkausta, jokainen 15 €, plus toimituskulut 4 €. Ensimmäinen toimitus tapahtuu 6 kuukauden kuluttua.

Optimaalisen vaikutuksen ylläpitämiseksi vaihda kärki joka kuukausi.

Voit muuttaa toimitusten tiheyttä, keskeyttää toimituksen tai lopettaa tilauksesi milloin tahansa. Emme aseta sopimuskautta tai irtisanomisaikaa.

Dentle Elinikäinen takuu

Uskomme tuotteidemme laatuun. Siksi tarjoamme elinikäisen takuun Dentle-sähköhammasharjalle kaikille, jotka tilaavat Dentle-harjaspäitä. Jos Dentle-sähköhammasharjasi lakkaa toimimasta tilaamisjakson aikana, sinun tarvitsee vain palauttaa se asiakaspalveluumme, joka hyväksyy sen ilman mitään kysymyksiä. Lähetämme sinulle uuden ilman lisäkustannuksia. Meille se on yksi Dentle-yksinkertaisuuskonseptin kulmakivistä.

0
  0
  Ostoskärry
  Ostoskorisi on tyhjäTakaisin varastoon
   Calculate Shipping