Dentle One -tilaus

10 

Dentle One on ruotsalainen sähköhammasharja, joka on niin tyylikäs, että haluat pitää sen esillä. Hampaiden pesu on erityisen miellyttävää käytännöllisen otteen, keveyden ja hiljaisen äänenvoimakkuuden ansiosta.

Poista

Kuvaus

Terveet hampaat ja hyvinvoiva suu hellävaraisella puhdistuksella!

Dentle One -hammasharjalla hampaiden ja ikenien puhdistaminen on hellävaraista. Gentle One -hammasharjassa on useita toimintoja, jotka helpottavat päivittäistä hampaiden puhdistusta.

Gentle One -sähköhammasharja on erittäin laadukas ja se on kehitetty koko purupinnan parhaan puhdistustehon saavuttamiseksi, sekä hampaiden välistä että niiden takaa. Pehmeät harjaspäät puhdistavat hampaat hellävaraisesti ja hierovat samalla ikeniä varovasti.

Harjaspään harjakset on leikattu diagonaalisesti parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi.

Tunnusomaista Dentle One -sähköhammasharjalle ovat sen kevyt paino ja hiljainen äänenvoimakkuus, jotka tekevät harjauksesta miellyttävän.

Akku kestää 7 päivän ajan, kun hampaita harjataan kahden minuutin ajan kaksi kertaa päivässä. Parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä terveiden hampaiden ja ienten saavuttamiseksi muista uusia vaihtopää kerran kuukaudessa.

  • Elinaikainen takuu harjaspäiden kestotilauksessa
  • Jos sähköhammasharjasi menee rikki, saat uuden tilalle maksutta
  • Saavutat tehokkaimman ja hellävaraisimman puhdistuksen käyttämällä uusinta sähköhammasharjamallia

Napsauta tästä ladataksesi Dentle One -pikaopasta PDF-muodossa

Tekniset tiedot

Väri

Musta, Sininen, Vaaleanpunainen, Violetti

Your Cart