Dentle One -tilaus

10 

Dentle One on ruotsalainen sähköhammasharja, joka on niin tyylikäs, että haluat pitää sen esillä. Hampaiden pesu on erityisen miellyttävää käytännöllisen otteen, keveyden ja hiljaisen äänenvoimakkuuden ansiosta.

Poista
Tilaus

Aloituspaketissa saat upean sähköhammasharjan, yhden vaihtoharjan, pikaoppaan sekä tyylikkään lataustelineen. Saatuasi aloituspaketin, ensimmäinen vaihtoharjapakkaus lähetetään sinulle noin 30 päivän kuluttua. Tämän jälkeen saat vaihtoharjapakkauksen joka toinen kuukausi, yhteensä neljä pakkausta.

    Jaa:
    Facebook
    Instagram

Kuvaus

Terveet hampaat ja hyvinvoiva suu hellävaraisella puhdistuksella!

Dentle One -hammasharjalla hampaiden ja ikenien puhdistaminen on hellävaraista. Gentle One -hammasharjassa on useita toimintoja, jotka helpottavat päivittäistä hampaiden puhdistusta.

Gentle One -sähköhammasharja on erittäin laadukas ja se on kehitetty koko purupinnan parhaan puhdistustehon saavuttamiseksi, sekä hampaiden välistä että niiden takaa. Pehmeät harjaspäät puhdistavat hampaat hellävaraisesti ja hierovat samalla ikeniä varovasti.

Harjaspään harjakset on leikattu diagonaalisesti parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi.

Tunnusomaista Dentle One -sähköhammasharjalle ovat sen kevyt paino ja hiljainen äänenvoimakkuus, jotka tekevät harjauksesta miellyttävän.

Akku kestää 7 päivän ajan, kun hampaita harjataan kahden minuutin ajan kaksi kertaa päivässä. Parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä terveiden hampaiden ja ienten saavuttamiseksi muista uusia vaihtopää kerran kuukaudessa.

  • Elinaikainen takuu harjaspäiden kestotilauksessa
  • Jos sähköhammasharjasi menee rikki, saat uuden tilalle maksutta
  • Saavutat tehokkaimman ja hellävaraisimman puhdistuksen käyttämällä uusinta sähköhammasharjamallia

Napsauta tästä ladataksesi Dentle One -pikaopasta PDF-muodossa

Tekniset tiedot

Oskilloi

Myötä- ja vastapäivään 8000 kertaa minuutissa

Kolme nopeusasetusta

Korkea (8 000 värähdystä), matala (7 000 värähdystä) ja hieronta (6 000–8 000 värähdystä)

Ajastintoiminto

Joka sammuttaa harjan automaattisesti kahden minuutin

Osoitin

Kuluttua ja ilmoittaa 30, 60 ja 90 sekunnin

Paristot

2 x 3/5 AA 600 mAh NiMH-paristoa

Mitat

Leveys 30 mm, pituus 222 mm

Paino

230 g (sähköhammasharja ja laturi)

Väri

Musta, Sininen, Vaaleanpunainen, Valkoinen, Violetti

Tilaus

Tilauksesi sisältää yhden monitoimisen sähköhammasharjan sekä yhteensä viisi vaihtoharjapakkausta, joista jokainen sisältää kaksi vaihtoharjaa Aloituspaketissa saat upean sähköhammasharjan, yhden vaihtoharjan, pikaoppaan sekä tyylikkään lataustelineen. Aloituspaketin hinta on 0,00 € + toimituskulut 5,00 €. Saatuasi aloituspaketin, ensimmäinen vaihtoharjapakkaus lähetetään sinulle noin 30 päivän kuluttua. Tämän jälkeen saat vaihtoharjapakkauksen joka toinen kuukausi, yhteensä neljä pakkausta. Jokaisen vaihtoharjapakkauksen hinta on 19,00 € + toimituskulut 4,00 €.

Muistathan vaihtaa harjaspään kuukausittain parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Elinikäinen takuu

Luotamme tuotteidemme laatuun. Siksi annamme sinulle, Dentle-vaihtoharjojen tilaajana elinikäisen takuun Dentle One harjalle.
Jos Dentle Zip ei enää tilauksesi aikana toimi, mistä syystä tahansa, palauta se ilman muuta takuukeskukseemme. Lähetämme sinulle uuden, ilman lisäkustannuksia. Näemme sen osana sitä helppoutta ja yksinkertaisuutta, joka on ominaista Denle idealle.

Your Cart